вторник, 25 сентября 2007 г.

Майкла Сабо покусав кіт сестри


Сіамський кіт Ренді накинувся на 57-річного Майкла Сабо, коли той гостював у своєї сестри Джин Тоні, 55 років, у американському штаті Мічиган.

Домашній улюбленець укусив чоловіка за руку.

— Це було гірше, ніж отримати кулю від в’єтнамського снайпера, — розповідає Сабо.

Рука розпухла щонайменше втричі. Майже місяць чоловік лежав у шпиталі.

Потому він подав на сестру та її кота позов. За рішенням суду Джин має сплатити своєму братові $116 тис. Після інциденту родичі не спілкуються.

Ссылка на новость

Джулії Мейер видалили сідницю

— Я ледь не знепритомніла, коли побачила, що не маю півсідниці, — каже 38-річна німкеня Джулія Мейер.

Під час ліпосакції пластичний хірург випадково відкачав їй жир не з стегна, а з сідниці.

Джулія подала на лікаря позов. За рішенням суду їй виплатять 12 тис. євро. Однак перемога в процесі її не дуже втішила.

Мейер заробляла на життя танцями. Тепер виступати вона не може. Жінка соромиться навіть з’явитися в басейні.


Ссылка на новость

пятница, 21 сентября 2007 г.

На Дмитра Кулика наїхали дитячою машиною


Студент Вінницького педуніверситету 21-річний Дмитро Кулик відпочивав у парку Горького.

— П’ю пиво на лавочці поблизу Фонтанної площі. Поряд діти катаються на великих машинках з електромоторчиком. А тут малий на мене як наїде, — розповідає Дмитро. — Нормальне ж растояніє між нами було. Чого його в мій бік занесло?

У Кулика від удару на гомілці великий синець.

— Малому повезло, що він дитина. Поговорив би з ним по-чоловічому, — сміється хлопець.

Ссылка на новость

Коти з’їли домашній торт Лесі Швидко


50-річна Леся Швидко з міста Городок на Львівщині запросила у вихідні своїх чотирьох сестер у гості.

— Щоб швидше охололи коржі для торту, винесла їх на веранду, — розповідає Леся Петрівна. — Ще казала синові: ”Посторожуй, щоби не з’їли коти!”. А він мені: ”Мамо, де їм тут узятися?”.

Не минуло й десяти хвилин, як коржі були в зубах трьох сусідських котів. Довелося бігти у магазин по печиво.

Ссылка на новость

Андрій Єрохін назбирав із близьких 62 гривні


Десь місяць тому зламалися навушники до мобільного телефону, — розповідає полтавський школяр 13-річний Андрій Єрохін. — А тут сестра привезла мені з Ялти скарбничку у вигляді свині. Вона невелика, зроблена з кокоса. Носив щовечора по квартирі й збирав у батьків і сестер гроші. За два тижні свиня з’їла чимало монет — 62 гривні.

На нові навушники хлопець витратить 30 грн. Решту планує витратити на похід у кіно.

Ссылка на новость

Анатолій Нумов схуд після КВНу


Анатолій Наумов, 49-річний художній керівник команди КВН ”Бомба” з райцентру Млинів Рівненської області, без фізичних управ і дієт за місяць схуд на 48 кілограмів.

— Замолоду проблем із вагою не мав, а на старість почав набирати кілограми, — каже. — Навесні важив 176 кіло, нормально ходити не міг.

Команда Наумова вийшла до фіналу Рівненської ліги КВН і посіла третє місце.

— Я сильно перенервувався тоді, — згадує чоловік. — Але відразу після гри відчув якесь полегшення. І різко почав худнути.

Ссылка на новость

Украли піджак у тролейбусі


У вівторок в 21-річного студента Михайла Гаврилюка вкрали в тролейбусі піджак.

— Їхав із знайомою 11-м тролейбусом на виставку поліграфії — на проспект Глушкова. Було жарко, піджак зняв і повісив на поручень. На зупинці Голосіївська площа вийшло багато людей. Ми сіли, я лише тоді помітив, що піджак свиснули, — обурюється Михайло.

Студент купив його за $250 цього літа, майже не носив. Михайло каже, злодії напевне подумали, що в піджаку має бути гаманець. Там лежали всього дві гривні.

Ссылка на новость

Світлані Сіньковській подарували каблучку з діамантом


17-річна Світлана Сіньковська з Демидівки Жмеринського району тиждень тому отримала в подарунок від коханого каблучку з діамантом.

— У мене мову відняло, — каже дівчина. — Вона так блищить! Шкода носити щодня. Одягатиму на великі свята.

Дівчина навчається в Жмеринському ПТУ на провідника. Її коханий 23-річний Олександр Корчак працює будівельником. Вони зустрічаються 5 років.

— Саша предложив замуж виходити, — продовжує Світлана. — Але я хочу спочатку довчитися.

Ссылка на новость

Світлані Рясній не поталанило з іспанськими туфлями


Два тижні тому працівниця банку 24-річна Світлана Рясна придбала в магазині ”Монарх” у Полтаві шкіряні туфлі за 270 грн. Вони досі їй натирають.

— Побачила їх у вітрині магазину, дуже сподобалися. Віддала останні гроші, — розповідає дівчина. — Продавець запевнила, що вони іспанські й дуже швидко розходжуються. Я день походила, понатирала. Попідкладала вату, знову натирають. Потім почала лущитися фарба.

На лівому черевику відпала пряжка. Скаржитися в ”Монарх” Світлана не ходила — каже, не любить конфліктувати.

Ссылка на новость

Ольга Запорожець знайшла в Туреччині телефон


Киянка Ольга Запорожець, 21 рік, під час відпочинку в Анталії знайшла на вулиці мобільник.

— Гуляла ввечері центром міста й знайшла телефон ”Нокія 3310”. Він просто валявся на дорозі, — розповідає Ольга.

Того ж вечора дівчина в готелі спробувала зіграти в лотерею ”Бінґо”. Закреслила усі цифри, вигукнула ”Бінґо!”. На сцені перевірили виграшні квитки й вручили Ользі золотий ланцюжок з кулоном, амулет, турецький чай та солодощі. Крім того, дали знижки на покупки в магазинах та картку на безкоштовний сеанс масажу та фотосесію.

Телефон дівчина подарувала батькові.

Ссылка на новость

воскресенье, 16 сентября 2007 г.

Дмитра Слободянюка розлюбила дівчина


17-річний Дмитро Слободянюк зі Жмеринки посварився з Тетяною, 16 років. Вона живе у Вінниці. Щодня молоді люди зідзвонювалися.

— Вона мені прислала СМС, що більше не любить і бачити не хоче, — каже Дмитро. — А все через те, що забув поздоровити її з річницею нашого знайомства. Телефоную до неї, а вона не відповідає.

Дмитро на вихідні збирається поїхати на зустріч із Танею й подарувати дівчині великий букет рожевих троянд.

Ссылка на новость

Олексій Шлафер доїхав у Карпати автостопом за день


20-річний студент Києво-Могилянки Олексій Шлафер за один день з’їздив у Карпати безплатно, п’ятьма машинами.

— На транспорт чекали максимум півгодини. Нам пощастило: інші автостопери, буває, їдуть по три доби, а ночують уздовж дороги, — розповідає Олексій.

Тиждень жили в наметі, їли ягоди, гречку й рис, пили воду з гірських річок.

До Києва повернулися так само — однією вантажівкою. Водій їх висадив біля метро Лісова.

Ссылка на новость

Ігор Колесник не поїхав до друзів у Київ


23-річний аспірант філософського факультету Львівського університету ім. І. Франка Ігор Колесник планував вибратися на вихідні до Києва.

— За останні півроку завів собі купу столичних друзів в Інтернеті, — каже Ігор. — Нарешті домовився, що приїду в гості. Накупив подарунків на 200 гривень, вистояв чергу по квитки. А за день до від’їзду відчув, що застудився. Пролежав кілька днів із температурою.

Куплені презенти Ігор склав на шафі.

— Тепер щодня дивлюся на них і жаба душить. Почалося навчання — коли тепер виберуся зі Львова?

Ссылка на новость

Олександр Папуша став найкращим татусем Тернополя


32-річний актор Олександр Папуша переміг у конкурсі на найкращого татуся у Тернополі. У конкурсі змагалися лише троє чоловіків: співали, танцювали й давали хабара.

— Конкурсів у мене було багато, а от як батько вперше виступаю на людях, — каже Олександр. — Я займався бальними танцями. Тому найприємнішим було потанцювати. Згадав кілька рухів — як маслом по грудях.

У Папуші підростають донька Катерина та син Денис.

Ссылка на новость

Відібрали квартиру за несплату за проїзд

Суд Таллінна продав квартиру жителя естонської столиці за те, що він кілька років поспіль їздив у громадському транспорті без білета. Чоловік на ім’я Ніколай жодного разу не сплатив штраф.

Він їздив ”зайцем” із 2005 по 2007 рік. Контролери неодноразово виписували йому штрафи, але чоловік їх ігнорував. Таким чином за 3 роки в нього накопичилося 16 140 крон заборгованості (7 тис. грн). Тому в нього конфіскували квартиру і виставили на продаж. За скільки саме її продали, невідомо.

Ссылка на новость

вторник, 11 сентября 2007 г.

Наталія Вісич ударилася об батарею


Полтавку Наталію Вісич, 30 років, останнім часом спіткають нефартові ситуації.

— Хотіла відкрити кватирку, — говорить жінка, — стала на двоспальне ліжко біля вікна, нога попала між матрацами і я вдарилася об батарею. Упала, та ще й гардини обірвала.

Недавно Наталія на східцях зламала навпіл сантиметрову підошву туфель і каблуком зачепила телефонний дріт — вирвала розетку. Улітку, пригадує, на Азовському морі вирішила ногою штурхнути купу піску. Виявився ракушняк. Стесала стопу — два дні не купалася.

Ссылка на новость

Світлана Наталенко зламала десятий каблук


Працівниця Головного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій у Полтавській області 34-річна Світлана Наталенко недавно вдесяте в своєму житті зламала каблук. Це була 12-сантиметрова шпилька демісезонних чобіт.

— Улітку 2002 року я по роботі багато бігала. Тоді зламала п’ять підборів, — каже. — Перший зламався посеред вулиці, коли була в службовій формі. Не могла ж я роззутися й босою піти? Подзвонила на ”01” колегам — попрохала, щоб вони приїхали й забрали мене.

Ссылка на новость

Отримала 2500 доларів за смердючі кросівки

13-річна школярка Кетрін Так із американського штату Юта перемогла в конкурсі на найсмердючіше взуття. За свої кросівки вона отримала $2,5 тис.

Конкурс проводиться з 1975 року. Його спонсорує мережа магазинів спортивного одягу та виробник дезодорантів.

В останньому турі, крім Кетрін, було ще сім претендентів на нагороду. Після оголошення результатів переможниця розповіла, що придбала кросівки 1,5 року тому. Школярка взувала їх для гри в баскетбол, футбол та в туристичні походи.

Ссылка на новость

Ігор Дмитерко проспався між рейками колії


40-річний Ігор Дмитерко із села Порічне Городоцького району Львівської області на Великодні свята повертався від родичів. Захмелілий присів відпочити на залізничну колію. За кілька хвилин заснув і зсунувся між рейки. Проспав так кілька годин, поки не підняла сусідка.

— Думала, я мертвий: через мене перед тим вісім товарних вагонів проїхало, — радіє Ігор.


Ссылка на новость

пятница, 7 сентября 2007 г.

Олександр Вовченко вибив у начальства вищу зарплату


Системному адміністраторові супермаркету в Харкові 23-річному лубенцю Олександрові Вовченку підняли зарплату на 200 грн — до 1 тис. грн.

— Працювати доводиться дуже багато, — розповідає Олександр. — Я зайнятий цілий день. Кілька разів говорив керівництву, що заслуговую на підвищення. А потім вирішив: якщо не платитимуть більше, буду звільнятися. Сказав про це своєму начальнику.

Ссылка на новость

Володимиру Суворову приснули в очі балончиком


Уночі біля відділу морепродуктів супермаркету ”Сільпо” до 30-річного вінничанина Володимира Суворова підбігла незнайома дівчина.

— Прямо в лице газовим балончиком як бризне! Нічого не бачу, люди кричать! — пригадує Суворов. — Чому вона на мене накинулася, й не знаю. Якась больна!

— Чув у магазині, що вона не раз кидалася на людей, — каже Володимир.

Ссылка на новость

Оксана Кобзар пішла до університету в капцях


Викладач Полтавського педуніверситету 24-річна Оксана Кобзар поспішала на 10.00 в університет. Часу мала обмаль. Збиралася поспіхом.

— Уже на виході з гуртожитку заговорилася з техробітницею, потім глянула — а на ногах капці. Я в них удома ходжу, — говорить Оксана. — Довелося підніматися на сьомий поверх і перевзуватися. На роботу вже бігла.


Ссылка на новость

Віталія Руссу вигнали з роботи


Півтора місяця 20-річний Віталій Руссу працював вантажником у столичному цілодобовому магазині.

— Оце прийшов ранком на роботу, а мені начальник каже — ти звільнений, — жаліється хлопець. — Я питаю — чого? Нічого не почув. Напевно, фейсом не вийшов.

Зароблених грошей Віталієві не віддали. Хлопець шукає нову роботу в Київській області. Каже, тих грошей, що платять у Вінниці, на прожиття не вистачає.


Ссылка на новость

Кінь розтрощив пальця Олексієві Власюку


74-річний Олексій Власюк із села Глинськ Здолбунівського району Рівненської області два тижні нічого не міг робити правою рукою.

— Зайшов у стійло підстелити жеребцеві соломи, а він як хвицне копитом, — розповідає пенсіонер. — Від удару права рука набрякла. Прикладав листя капусти, мастив настоянкою живокосту — не допомогло. У районній лікарні зробили рентген, заплатив 15 гривень. Знайшли тріщини на середньому пальці, наклали гіпс.


Ссылка на новость

четверг, 6 сентября 2007 г.

Яну Скрипку не впустили в ”Патіпа”


Студентка 5-го курсу Київського міжнародного університету Яна Скрипка, 22 роки, святкувала в середу свій день народження. Додому запросила двох найкращих подруг. Увечері дівчата пішли на дискотеку в клуб ”Патіпа”, що в Музейному провулку.

— Подруг пропустили, а мене — ні! Охоронці сказали, що в них дрес-код (вимога до одягу. — ”ГПУ”). Усі відвідувачі, мовляв, мають бути в білому, а на мені була темна сукня. Зіпсували настрій. Я бачила, що пропускають усіх, незалежно від кольору одягу.

Ссылка на новость

Базарні злодії вкрали в Лідії Нестеренко пакет


55-річна Лідія Нестеренко має торговельний намет на вул. Новобазарній у Полтаві. В обід жінка зібрала товар у сумки. В окремий пакет поклала дві пари дитячих капців і поставила його на торби.

— Сама побігла в магазин, а чоловіка залишила їх постерегти, — розповідає вона. — Аж тут у знайомої вітром знесло парасольку від сонця. Саша кинувся допомагати. Пакет і вкрали. У цей час по базару багато злодюжок ходить — усе підбирають.

За капці для онуки Лідія Миколаївна заплатила 50 грн.

Ссылка на новость

среда, 5 сентября 2007 г.

В Аліни Мусель зламався зуб


— Це мій папік винуватий, — з іронією каже вінничанка 16-річна Аліна. — Такі погані зуби мені дісталися від нього.

Кілька днів тому старшокласниця тримала зубами тюбик від фарби для волосся. Прикусила пластмасу і раптом відчула сильний біль. Підбігла до дзеркала, і мало не розридалася. Передній зуб тріснув надвоє.

— Подивіться, на кого я схожа, — дівчина відкриває рота, а потім ховає обличчя у високий комір кофтини. — Треба вставляти новий. А це десь 250 доларів.


Ссылка на статью

Від смерті врятувала купа лайна

Жителька китайського міста Нанкін, столиці провінції Цзянсу, вийшла вивісити білизну на балконі своєї квартири на шостому поверсі.

Раптом бетон обвалився й жінка полетіла вниз. Від смерті її врятувала величезна купа лайна під будинком.

Наскладали екскрементів працівники комунальних служб. Вони прочищали забитий каналізаційний відстійник. Купа була приблизно 20 см заввишки. На неї й впала домогосподарка. Жінка отримала лише легкі ушкодження.


Ссылка на статью

Андрій Собянін розбив глиняних рибок


29-річному майстру з виготовлення кераміки Андрієві Собяніну з Полтави замовили глиняних рибок для оздоблення басейну. Працював він кілька днів.

— Я виліпив рибок, корали, восьминога. Залишилося рибок висушити та пофарбувати. Виклав їх на дошку та поставив на підвіконня висихати. Коли підмітав, випадково зіштовхнув рибок на землю. Вони усі розбилися.

Собянін добу ліпив нових рибок. У термін уклався. Замовник залишився задоволеним.


Ссылка на статью

Андрієві Машталеру повернули гамана за могорич


У перший день фестивалю ”Шешори-Подільські” 30-річний вінничанин Андрій Машталер загубив гаманець, у якому був паспорт, 300 грн, $100 та кредитні картки.

— Ранком ішов уже до Бугу топитися, — жартує Андрій. Він працює лікарем-травматологом у Вінницькій обласній лікарні імені Пирогова. — А тут біля кафешки, де ввечері гуляв, мене кличуть продавці: ”Чувак, у нас твої речі, з тебе могорич”. Віддали все до копієчки!

Продавців Андрій пригостив пивом.


Ссылка на статью

У Ковнірів утопилася корова

Минулої суботи в подружжя Івана й Ніни Ковнірів із села Кейбалівка Пирятинського району втопилася дійна корова.

— Зранку вигнали корову в загальну череду на пасовище, а на обід її не пригнали, — каже господарка. — Чоловік поїхав її шукати. Знайшов засмоктане в болото тіло на старому руслі річки Перевід біля Кейбалівки. Пастухи навіть не помітили пропажі.

Череду пасла односельчанка Людмила Красногорська, в якої є дві корови. Їй допомагала подруга й сусідка Ковнірів Марія Майстрюк.

— Жінки були п’яні, — каже односельчанин, який не захотів назватися. — Вони постійно ”квасять”.

Ковніри повідомили в міліцію, збираються подавати до суду. Ветлікар після розтину тіла підтвердила, що тварина втопилася.

Дійна корова коштує від 3 тис. грн.


Ссылка на статью

Євген Лещенко знайшов ланцюжок 585-ї проби


Випускник Полтавського інституту економіки і права 22-річний Євген Лещенко зустрічав дівчину Іру на автовокзалі. Вона їхала з Миргорода на роботу в Полтаву.

— Погода була гарна, й ми вирішили прогулятися, — розповідає Євген. — Коли раптом у пилюці на тротуарі, біля зупинки Вулиця Алмазна, побачив золотий чоловічий ланцюжок.

У найближчій ювелірній крамниці Євгенові та Ірині сказали, що золото — найвищої 585-ї проби.

— Ланцюжок лежить у мене вдома, — говорить Євген. — Не ношу його, бо люблю срібло.


Ссылка на статью

Дві гривні копійками знайшла по дорозі на роботу


Пенсіонерка Василина Комишева, 72 роки, розказує, що люди гублять дрібні гроші дуже часто. Якщо позбирати їх у людних місцях, можна купити хлібину чи літр молока:

— Коли йду на базар, інколи буває, що купую зайве, незаплановане. Грошей бракує. І небагато — від кількох копійок до п’ятдесяти. Я покручуся на ринку, подивлюся під ноги — і завжди назбирую потрібну суму.

Дорогою на роботу я вирішила придивитися уважніше і підрахувати, де і скільки гублять люди. Біля молочного кіоску неподалік метро побачила втоптані у бруд п’ятдесят копійок. Дві копійки підібрала біля кіоску з пресою. На решітці поряд із входом у метрополітен — ще десять. Прямо преді мною жінка впустила п’ять копійок. Подивилася і не підняла. Ще п’ять знайшлися у вагоні метро. Уже сімдесят дві. Біля хлібного кіоску — десять копійок. Уже не дивуюся. Йшла до зупинки маршрутки через базар — залізну гривню побачила біля кондитерської розкладки. Продавець розкладала якраз коробки з печивом.”Що це ви тут збираєте?” — гнівно буркнула.

До маршрутки я заходила через одні двері, а виходила через інші — знайшла двадцять сім копійок. Мабуть, хтось упустив і не зміг нахилитися у переповненому транспорті. Від зупинки до роботи — метрів п’ятдесят. Уже думала, що нічого не знайдеться. Ще два п’ятаки! Перераховую ”улов” — дві гривні й дев’ятнадцять копійок.


Ссылка на новость

В еротичному салоні вібратори — найпопулярніший товар


— Для мене це не бізнес, а справа для душі, — каже 40-річний Віталій Максимишин, власник еротичного салону, який відкрився в полтавському магазині зброї на вул. Чапаєва. Тут продають вібратори, штучні вагіни, гумових жінок, різноманітні насадки.

Бізнес Віталій розпочав 1995 року. Побачив у Києві секс-шоп і вирішив створити такий у Полтаві. Спочатку це були дві полиці у власному господарчому магазині.

Найбільш ходовий товар — вібратори. Найдешевший коштує 30 грн, найдорожчий — 250. Ціни залежать від матеріалу. Штучні вагіни продають за ціною 150–200 грн. Гумова лялька коштує від 150 до 250 грн.

— Є й за тисячу, але в нас таких дорогих не беруть, — каже Віталій.

У магазині обслуговують тільки повнолітніх. Великі продажі — перед святами. Часто купують еротичні іграшки в подарунок. Основні покупці — люди середнього статку. Багато літніх чоловіків беруть вібратори для дружин. Частими покупцями є жінки.

— Якось сімдесятирічна бабуся придбала вібратор. Деякі жінки соромляться купувати. А є такі продвинуті, що кожен вібратор перемацають, — жартує Максимишин.

Ссылка на новость

Учителька етики працювала повією


”Темпераментний хлопець допоможе дамам скрасити самотність. За гроші” — таке оголошення висіло на вінницькому інтернет-сайті. 27-річний жигало Артем, крім себе, пропонував подружку. Зо окрему плату вона була готова до групового сексу.

Міліціонери замовили в Артема жінку на двох. Зустрілися 18 червня біля вінницького універмагу. Артем прийшов із добре вдягненою блондинкою.

— Що красива, то красива. Поводиться інтелігентно. Фігура — модель! — каже 30-річний Ігор, який грав роль підставного клієнта.

Артем взяв із кожного по 100 грн. Щоб довести його причетність до сутенерства, гроші позначили.

Уродженець Жмеринки Артем познайомився з вінничанкою Зоєю сім років тому. Дівчині було 16 років. Потім чоловіка посадили за крадіжку. Зоя писала йому листи в тюрму. Після звільнення Артема вийшла за нього заміж. Дівчина саме закінчувала Вінницький педуніверситет. Нині Зоя — вчителька етики в міській школі.

— З’ясовуємо, чи з власної волі вона займалася проституцією, чи її примушував чоловік, — говорить начальник відділу по боротьбі з торгівлею людьми обласної міліції Микола Байзан, 41 рік.

Пара наймала у Вінниці квартиру. Мали домашній кінотеатр, комп’ютер. У пам’яті їхніх мобілок знайшли їхні ж порнознімки та 100 номерів клієнтів. З етичних міркувань прізвища затриманих ”ГПУ” не розголошує.

Ссылка на новость

На городі Тетяни Чубатюк знищили коноплі


У незаконному вирощуванні коноплі звинуватили 68-річну Тетяну Чубатюк із села Степанівка Вінницького району.

— Жінка висіяла 287 кущиків конопель між помідорами та капустою. Запевняла, що лікує нею хвору селезінку. А ще нібито викурює цією коноплею слимаків з погреба, — розповідає дільничний Микола Форманчук, 37 років.

У сільраді кажуть, що Чубатюк — не знахарка. Очевидно, коноплі ростила на продаж. По селу нерідко знаходять палені пластикові пляшки, використані для куріння коноплі.

— Ніколи не чув, щоб коноплею лікували, — говорить начальник обласної інспекції контролю за якістю ліків Олександр Горносталь.

Вирощувати коноплі без спецдозволів заборонено. Усі знайдені кущі знищили.


Ссылка на новость

Наталку Мазур собака зіпхнув зі східців


— Біля нашої хати ми ремонтуємо східці, все на купі — цемент, лопати, пісок, — каже 19-річна студентка Вінницького педуніверситету Наталка Мазур із міста Хмільник. — Я хотіла нашого собаку погодувати, виносила йому каструльку. Дружок як цибне на мене — я зі сходів полетіла прямо на будівельний мотлох.

Дівчина закінчує другий курс. У червні має здати три заліки й п’ять іспитів.

— От так і прийшла на лекції з паличкою та перев’язаною рукою. Речі з Хмільника везла на таксі.

Ссылка на новость

Олександр Лукіянчук урятувався, падаючи з даху


Будівельник Олександр Лукіянчук, 40 років, із Бершаді на замовлення перекривав бляхою дах одноповерхового будинку. Взяв за роботу 300 грн і, щоб не платити електрикам, сам поліз знімати електродроти. Не втримався й зірвався.

— Коли летів, дивом зачепився за дерев’яну жердину біля хати, — каже. — Мене Бог од смерті спас, бо я добрі діла людям роблю. Сьогодні от підвіз на велосипеді людину, вчора другові поміг кладку з каменя робити.

На заробітках у Сибіру Олександр обморозив руки. Він інвалід ІІІ групи. Із дружиною виховують двох дітей.

Ссылка на новость

У Ганни Кулик вибухнув зіпсований йогурт


— Купила півлітровий йогурт у магазині на зупинці ”Сади-1”. Дати на упаковці не зауважила, чека не взяла, — розповідає лікар-психотерапевт 27-річна Ганна Кулик із Полтави. — Удома ледь розкрила банку, як та бабахнула. Йогурт розлетівся.

Ганна пішла повертати покупку. Продавець їй відмовила.

— Сказала, що я тут не купувала... А в неї на вітрині всі йогурти здуті! — обурюється Кулик. — Тоді я вилила той йогурт на прилавок.

Відтепер Ганна завжди бере чеки.


Ссылка на новость

Сергій Ханчич не може зайти до власної квартири


20-річний киянин Сергій Ханчич два тижні, як став бездомним. Його батьки поїхали у відпустку до Єгипту, а на другий день після їх від’їзду Сергій загубив ключі.

— Дубліката в мене немає, — бідкається хлопець. — Можна було б викликати слюсарів і зламати замок. Але я не маю грошей, щоб його потім поставити. Два тижня мандрую по друзях, одну ніч в одного ночую, іншу — в іншого. Вони мені свої речі дають носити.

Батькам юнак нічого не повідомив — не хоче псувати відпустку.

— У цю неділю вони вже повернуться, у них є запасні ключі, — пояснює він.

Ссылка на новость

Олександр Сапоговський безплатно посидів у кафе


Полтавський студент Олександр Сапоговський, 19 років, на вихідних ходив зі своєю дівчиною Марією в кафе.

— Замовили картоплю фрі, салат і вино — десь на 30 гривень, — розповідає Сашко. — Трішки посиділи й вирішили йти. Хвилин 15 чекали, доки офіціант принесе рахунок. Потім вийшли на вулицю і думали віддати гроші там. Але так нікого й не знайшли. Повернулись до столика, почекали ще, забрали речі й пішли геть.

Хлопець каже, що навіть не намагалися тікати. Просто ніхто до них не вийшов.

Ссылка на новость

Василь Труха зіпсував штани жуйкою


Журналіст Василь Трухан обдзвонив десять хімчисток Львова, але допомоги не знайшов.

— В автобусі повертався з Ужгорода додому, — розповідає 27-річний львів’янин. — У салоні було одне вільне місце. Я зняв рюкзак, поставив на сидіння. Потім сів, а ранець поклав на коліна. Коли виходити, а рюкзак прилип до штанів! Видно, хтось кинув жуйку на підлогу, а я її підхопив торбою. Від спеки жуйка розплавилася. Довго відривав її. Літні штани годі вбрати — пляма на дуже відповідальному місці.

Ссылка на новость

Діана Швецова знайшла кіло шинки


— Я їхала з подругою в переповненій маршрутці, — каже 27-річна Діана Швецова з Полтави. — На зупинці ”Медакадемія” вийшли всі пасажири. Переді мною вийшов чоловік з двома пакетами продуктів. Там, де він сидів, у прозорому кульку зостався кілограмовий шматок шинки. Я вхопила його й побігла за пасажиром.

Власник шинки зник у натовпі. Діана пішла зі знахідкою на роботу. Згодувала її дворнягам.

Ссылка на новость

Юрко Загайський перевернув вулик із бджолами


4-річний Юрій Загайський в селі Гурбинці Пирятинського району вирішив перед дощем допомогти матері зняти білизну в садку. Одна з мотузок проходила над вуликами. Хлопець заліз на один із них.

— Він дерся-дерся і впав, — розповідає його мати Олена, 31 рік. — Висипалися рамки з бджолами. Налетіли на нього. Чотири вкусили. Лице дуже запухло, бо одна вжалила між очима. Три дні так ходив.

Юра все переніс нормально й почувається добре.

Ссылка на новость

П’яничка пролежала ніч у рідкому асфальті


Жителька російського міста Кемерово напідпитку пробралася на територію асфальтобетонного заводу. Неподалік від паркану робітники замісили гудрон для виготовлення асфальту.

Жінка впала в смолисту речовину й прилипла. Хотіла вибратися, однак у результаті застрягла ще сильніше. Так вона пролежала цілу ніч. Зранку її побачили робітники й викликали рятувальників.

Ссылка на новость

На знайдену сотку Ольга купила синові книжку


31-річна Ольга Гайдук із Рівного гуляє з 3-річним сином Назаром у міському парку. Минулого понеділка знайшла 100-гривневу купюру.

— Подумала, що то календарик, і відштовхнула ногою. Купюру підняв синок, — розповідає. — Годину просиділи на лавочці — чекали, що хтось шукатиме. Ніхто не підійшов. Після цього у книгарні купила Назарчикові книжку ”Улюблені вірші”. Решту витратила на іграшки та цукерки.

Ольга — рентгенолог у міській лікарні. Таку велику суму знайшла вперше.

Ссылка на новость

Ольга Яненко обдерла руку в тролейбусі


Ользі Федорівні Яненко 82 роки. У середу вона обдерла собі руку в тролейбусі маршруту N22.

— Поверталася додому з Шулявки до Севастопольської площі, — розповідає жінка. — У мене хворі ноги, довго не могла зійти на зупинку. За мною стояв чоловік років 35–40. Раптом він напав на мене, почав лаяти: ”Дома сиди, а не човгаєш тута”.

Грубіян штовхнув бабусю. Жінка впала, обдерла руку об двері.

— Добре, що хлопчина молодий мене підтримав, а то вбилася б, — говорить пенсіонерка.

Ольга Федорівна за фахом кравчиня — у війну шила куфайки, рукавиці, спецодяг для фронтовиків. 30 років працювала в київській хімчистці. Виховала чотирьох синів.

Ссылка на новость

Олег Усяєв залишив компанію без випивки


29-річний заввідділу кадрів Олег Усяєв із Полтави під час відпочинку на природі спробував відкрити пляшку вина без штопора. Щоб вибити корок, вирішив постукати дном пляшки по дереву. Від першого удару пляшка розбилася. Скло поранило чоловікові руки.

— Узяв гітару, аби друзів біля вогнища розвеселити, але грати вже не зміг, — каже Олег. — На рани наклав листя подорожника. Кров зупинилася. Компанії довелося задовольнитися апельсиновим соком.

Ссылка на новость

Іван Мордвадюк отримав омріяний DVD-плеєр


13-річному школяреві Іванові Мордвадюку із села Шарапанів Крижопільського району Управління лісового господарства області подарувало DVD-плеєр ”Панасонік”. Він зайняв друге місце на конкурсі творів ”Майбутнє лісу — в твоїх руках”.

— Я мріяв про новий DVD-плеєр, — каже Іван. — Назбирав 300 гривень і саме мав іти в магазин. Старшому братові Саші у Вінниці навіть замовив два фільми — другу частину ”Параграфа-78”, та ”Таксі-4”.

Гроші Іван використає на поїздку до моря.

Ссылка на новость

Євгена Якобчука виключили з академії за пиво


18-річного Євгена Якобчука виключили з Києво-Могилянської академії. Здавши останній екзамен літньої сесії, хлопець із друзями пив пиво у дворі всередині університетського містечка. Їх побачив В’ячеслав Брюховецький — президент Києво-Могилянської академії, який кілька днів тому залишив займану протягом 16 років посаду.

— Скільки є Могилянка, на плацу (так студенти називають двір свого навчального закладу. — ”ГПУ”) студенти п’ють пиво. Його колись тут навіть пропонували продавати, — дивується Євген. — Того понеділка В’ячеслав Степанович проїздив по плацу на своєму автомобілі, побачив нас. Обурився страшно.

Якобчуку залишили право поновитися на навчанні. Однак літо хлопець відпрацьовуватиме в бібліотеці — сортуватиме книги.

Ссылка на новость

Маша Скрипник поїде на море


19-річна Марія Скрипник, другокурсниця Вінницького політеху, добре склала всі іспити.

— За це мені батьки дають гроші на відпочинок, — хвалиться дівчина. — Поїду через тиждень у Керч, там ще ніколи не була.

Маша путівки не купувала, підшукає щось у місті.

— Планувала в Крим із своєю подружкою Олею, але її батьки не пускають, — зітхає. — Нічого, познайомлюся з кимсь. Сумувати на морі не можна.

Ссылка на новость

Олексій Нечитайло виграв 10 літрів бензину


8 липня у фіналі Вімблдонського турніру змагалися тенісисти Роже Федерер та Рафаель Надаль. На радіостанції ”Наше радіо” слухачі прогнозували рахунок матчу. Відгадав результат поєдинку охоронець полтавського магазину ”Астера” Олексій Нечитайло, 20 років.

— Я давно цікавлюся тенісом і був упевнений, що виграє Федерер,— розповідає хлопець.— Очам своїм не міг повірити, що вгадав рахунок — 3:2.

Олексієві зателефонували з радіо і привітали з перемогою. Через день конвертом надіслали талон на заправку 10 л марки А-92. Так ним і не скористався, бо не має авто.

Ссылка на новость

В Олександра Зянька банкомат забрав карточку


21-річному п’ятикурсникові Вінницького політехнічного університету Олександрові Зяньку родичі переслали на банківську картку гроші.

Хлопець прийшов до банкомата зняти 250 грн. Після п’яти невдалих спроб уведення пароля, банкомат заблокував картку.

— Хотів купити подарунок дівчині, а тепер і не знаю, як бути, — скаржиться Олександр. — Я пін-коди записую в мобільник. Цього разу він здався дуже простеньким, тому не зберіг. Стільки мороки, доведеться йти до банку й писати заяву.

Ссылка на новость

Євген Петренко загубив чотирнадцяту мобілку


23-річному будівельнику Євгенові Петренку не щастить із мобілками. Днями чоловік загубив чотирнадцятий телефон.

— У мене й зарплата не така вже велика, але як же без мобілки? — запитує чоловік. — Усе складав гроші, купував не дорожче 300 гривень, і знову губив.

Євген каже, що для телефонів купував чохли на пояс, носив на шиї. Бідкається, що навіть не помічає, коли зникає телефон. Остання ”Нокія 1100” зникла місяць тому.

— Не знаю навіть, чи в мене її витягнули, чи сам витряс. Нічого не відчув, — скаржиться хлопець. — Думаю, що нову куплю тепер не скоро, — додає, — буду користуватися автоматами.

Ссылка на новость

Тетяна Дідур випала з маршрутки


— Тиждень тому добиралася з роботи і сіла в маршрутку на Вишеньці біля ринку ”Юність”, — розповідає продавець магазину косметики вінницького ”Еко-маркету” 31-річна Тетяна Дідур. — Наче й людей було не багато, але стала на останню сходинку і, мабуть, погано зачинила двері. Коли машина рушила, я випала на бордюр.

Тетяна отримала вивих і не могла йти. Тиждень була на лікарняному.

Перед цим вінничанка забула ключі в квартирі, де залишалися малі діти. Чекала, доки прийде ввечері чоловік і відчинить двері.

Ссылка на новость